Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Suojauspolitiikka

Herkut ovat vaatimattomia tietoja, yleensä aakkosnumeerisia tunnisteita $, jotka siirretään tietokoneen kiintolevylle. Ne ovat pieniä katkelmia tiedoista, jotka ohjelmasi tallentaa. Tämä auttaa järjestelmäämme erottamaan ohjelmasi seuraavalla kerralla, kun vierailet sivustollamme. Herkut eivät sisällä tunnistettavia tietoja. Tällä hetkellä ohjelmat havaitsevat herkkuja. Suomalaisiapelejan poikkeuksellisten komponenttien hyödyntämiseksi suosittelemme, että annat herkkuja.

Käyttöehdot

Suomenpelit.com ei myy tavaroita nuorille. Aikuisten tulisi ostaa kaikki nuorten huolet. Vanhemman tai portinvartijan sisällyttäminen tulee perustavaksi, jos olet alle 18 -vuotias. Edistysaskel, joka päättää käydä Suomalaisiapelejassa odottaen keskustelua yksityisestä sopimuksesta, perustuu tähän julkilausumaan, jossa muistetaan vahingon rajoitukset ja asioiden esitys ja lain käyttö Bangaloressa. Riippuen markkinoiden vaatimuksista, meidän on tehtävä muutoksia liiketoimintaamme silloin tällöin. Tämä aiheuttaa myös eron varoituksissa, ja tällä hetkellä keräämämme tiedot voivat muuttua nykyisen tekniikan tarpeiden mukaisesti. Jos se ei ole liikaa vaivaa, käy sivustollamme silloin tällöin nähdäksesi tehokkaat muutokset satunnaisesti. Kaikki sivustollamme oleva aineisto, kuten logot, kuvat, kuvat, datapelisuunnitelmat ja tietokoneohjelmien kirjoittaminen, on Suomenpelit.comin omaisuutta. Kaikki tämän sivuston tuotteet ovat Suomenpelit.comin omaisuutta

Sivuston keskus

Sivustollemme pääsy rajoittuu siten yksilölliseen käyttöön. Mitään sivuston osaa ei saa muuttaa ilman liiton aikaisempaa lupaa. Mitään tämän sivuston osaa ei saa kopioida, laittaa pois palautuskehyksestä tai lähettää missään rakenteessa tai millään tavalla ilman SuomalaisiapelejaInfoway Private Limitedin aikaisempaa lupaa.

Ilmoittautumistiedot

Näin ollen kaikki sopimukset ovat voimassa, kun käytät Suomenpelit.com -sivustoa. Jos kaikki ei ole kovin merkittävä ongelma, varmista, että lokitietosi, mysteeri ja yksityinen ilmaisu.

Vastaavuudet ja eri muuttujat

Visito $ saa lähettää meille tai ulkopuolisille ajatuksia, kysymyksiä, huomioita, huomautuksia tai muita tietoja, jotka eivät sisällä sopimattomia, laittomia, halventavia, vahingollisia tai sitten taas kauhistuttavia vapauksia. Samoin kirjeenvaihto pitäisi vapauttaa taudeista. Lisäksi boikotoimme lette $ -ketjun. Huomaa, että Visito $ ei saa käyttää vääriä sähköpostitunnuksia, jäljitellä ketään tai antaa vääriä tietoja tietojen alkaessa.

Artiklan luetelmakohta

Suomenpelit.com ei takaa, että artikkelin luonne tai siihen liittyvät tiedot ovat oikein, valmiita tai virheettömiä. Taivutamme taaksepäin taataksemme, että kaikki sivustollamme olevat tiedot ovat tarkkoja ja tarkkoja ja tutkimuksellisia. Siitä huolimatta yritimme antaa tarkkoja tietoja niin paljon kuin ne ovat muotoaan.

Meidän tavaravaihtomme

Viallisen/vahingoittuneen tuotteen palautus

Jos sinulla on vahinkoa tai sotkua, jos se ei ole ongelma, palauta aito nippu, joka on pohjimmiltaan sama kuin se, jota harkitsimme kahdesti. Käännä myötätuntoisesti perusta osoittava nuotti palkinnoille. Näytä ystävällisesti myös pyyntösi ei ja lähetä se meille luottamusmiehen kautta lähettämällä tai postitse. Kun saamme puutteen, lähetämme sinulle toisen vaihtoehdon tai vähennämme summaa tarkkaavaisuutesi vuoksi. Kerro meille palautusilmoituksessa olettaen, että tarvitset korvaavan tuotteen tai alennuksen. Tämä toimisto on vain meiltä ostettuja tuotteita varten. Kaikki epämuodostumat/vahingot on palautettava toimistollemme 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta:

Jos se ei ole liikaa vaivaa, huomioi:

Kaikki palautetut kuljetuskustannukset vähennetään tietueestasi. Kuriirien alennuksen äärimmäisin mittari, jonka voimme hyvittää ilmoittautumisesi kanssa, on $ 1/ -. Valitse siis sopiva toimitus, jonka lauta palauttaa tuotteen. Jos palautusviestin mittari on yli $ 1/ -, soita asiakaspalveluumme tai lähetä meille sähköpostia, jossa sanotaan jotain käytännössä samaa, ja lähetämme sinulle lähettämämme nuoret hakemaan sen tai pyydämme toimitusta organisaatio palauttaa tuotteet. Suomenpelit.com custome $ ei voi palauttaa Suomalaisiapeleja -kirjakaupan verkkokaupasta ostettuja tuotteita. Jos se ei ole liikaa vaivaa, huomaa lisäksi, että mikään verkossa ostettu tuote ei ole vastuussa Suomalaisiapeleja Book House -verkkokaupan kaupasta.

Pyydetty strategiamme

Kun kuljetusvaatimusta on tuettu, saat vahvistussähköpostin. Tämä näyttää pyyntönumerosi, johon voit viitata myöhemmin nähdäksesi tilanteen sähköisen pyynnön kanssa.

Riippumatta siitä, hyväksytäänkö sovellus, tuotteen hinta voi muuttua, jos palveluntarjoaja/kauppias päättää muuttaa tuotteen MRP: tä. Tällaisissa tapauksissa Suomalaisiapeleja ei ole sitoutunut ja asiakkaan tulee ottaa huomioon arvokontrastit. Yli 10 pa: n tilauksiin

Kuljetuskustannukset saattavat olla aiheellisia, kun otetaan huomioon tapauksen alku, koska “Suomalaisiapeleja” lähettää yksimielisen ilmoituksen. Tällaisissa