Käyttöehdot

Käyttöehdot

käyttöehdot

Näiden yleisten myyntiehtojen tarkoituksena on ostaa esineitä, jotka on tehty etäyhteydellä Suomenpelit.com – sivuston PC – verkon kautta. Sopimukset edustavat jokaista ostopörssiä, sopimuksen päättymisen tiedot esitetään käsityönä. Lakiasetuksen 12 §. lisäksi luokittelun turvallisuuden osalta siihen sovelletaan sääntöjä.

SOPIMUKSEN Irtisanominen ja ehtojen hyväksyminen

Kohteiden tarjoussopimukset Suomenpelit.com – verkkosivustolla katsotaan päättyneiksi, kun asiakas vastaanottaa ostopyynnön casaonlinelatamissa, ja hän hyväksyy tämän. casasonlinelatam lähettää asiakkaalle nopeasti asiakkaan vahvistaman ostopyynnön. Asiakas ilmoittaa ostopyynnönsä sähköisesti lähettämällä, että hän on tutkinut ja tunnustanut nämä yleiset sopimustilat huolellisesti ja sitoutuu ilmoittamaan ja kunnioittamaan suhteissaan casasonlinelatamin verkkokauppaan.

SUOJAUSPOLITIIKKA

casasonlinelatam käsityön mukaan. Asetuksen 196/2003 13 §: ssä varoitetaan, että henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot, jotka on saatu yhtä suullisesti liikesuhteemme mukaisesti ja jotka ovat suoraan sijoittaneet, tai jotka on joka tapauksessa hankittu osana organisaatiota, otetaan huomioon aiemman lain mukaan lukien näiden antamat yksityisyyden tarpeet, jotka ovat verrattavissa näihin, heidän oikeuttaan voitaisiin käyttää A: n mukaan.

ASIAKKAAN VELVOLLISUUDET

On välttämätöntä, että asiakas lukee huolellisesti nämä tarjouksen yleiset lausunnot ennen ostopyynnön lähettämistä. Ostopyyntö sisältää kaikki tiedot ja vastaanottotodistuksen. Asiakkaan on lopulta, kun on the web – ostomenetelmä on suljettu, tulostaa ja ylläpitää nämä yleiset tarjouslausunnot, jotka analysoidaan ja tunnustetaan sopimuksen päättymisen aikana.

Merkitys ORDER

Lähettäessään pyynnön verkossa asiakas lähettää casasonlinelatamille ehdotuksen tuotteen ja/tai tuotteiden ostamisesta ostoskorista. Kun asiakas lähettää on the web – pyynnön kuorma – autoonsa lisättävistä tuotteista, suostut hankkimaan ne näissä myyntiehdoissa ilmoitetulla hinnalla ja ehdoilla. casasonlinelatam ilmoittaa asiakkaalle vahvistuksesta ja vahvistuksesta. Erityisesti casasonlinelatam ei tunnista tilauksia: jos aineisto ei ole saatavilla pyynnön tekohetkellä ja/tai toisaalta, jos asiakas ei pysty tai halua maksaa luottokortilla (PayPal), pankkisiirrolla tai rahalla. Voit pyytää Suomenpelit.com – sivuston kautta tässä ilmoitettuja kustannuksia ja ehtoja, jotka löytyvät hyväksytyiltä toimittajilta.

Ostostrategia

Asiakas ostaa tuotteen, jonka ominaisuudet näkyvät verkossa soveltuvissa esityksissä ja erikoismäärityksissä, siinä mainitulla hinnalla, johon lisätään sivustolla määritetyt kuljetuskustannukset. Ennen ostopyyntöä lisää jokaisen kerätyn tuotteen yksikkökustannukset, kokonaiskustannukset, kun ostat lisää kohteita, ja kuljetuskustannukset. Ostopyynnön lähettämisen jälkeen asiakas saa casasonlinelatamilta sähköpostiviestin, jossa ilmaistaan ​​vahvistus ostopyynnön vastaanottamisesta ja joka sisältää tiedot ostettujen tuotteiden pääominaisuuksista, hinnan hienouksista, kuljetuskustannuksista , vastaavat velvoitteet. , ja maksutapa ja joka sisältää viittauksen sopimuksen yleisiin lausuntoihin ja tiedot peruuttamisoikeuden olemassaolosta, toimintasi sopimukset näytetään verkkosivustotilassa. Säilyttää asetuslaki, joka on palautettu sitoumukseen siirtää luettelo asiakkaista ja toimittajista, jos asiakirja on vastaanotettu, ja 31. toukokuuta 2010 muutettu asetus 78, velvoittaa odottamaan asiakkaiden antamista ja ALV – KOODIN sivuston vastaavilla kentillä.

Toimitus

Asiakas voi suorittaa tarvittavan maksun valitakseen yhden rekisteröidyistä säestysstrategioista. Erämaksu Mastercardilla: Jos ostaja haluaa maksaa Mastercardilla, hän voi käyttää maksutapaa PayPalin erissä, ja se on vastuussa asiakkaiden antamien tietojen yksityisyyden varmistamisesta. Lisätietoja ja oikeudellisia sopimuksia varten, jos se ei ole liian suuri ongelma, kysy asiakkaalta neuvoa sivustoa www.paypal.com. käsiraha: käsiraha voidaan tunnistaa, jos se on tehty rahalla tai sekillä; siis työvoiman mukaan. Siviililain 1197, ei tunnista kiintiöitä postimyynnillä. Tätä lisämaksua odotetaan yksinomaan casasonlinelatamin valitsemalle ja käyttämälle kuriirille.

Tuotteen TOIMITUS

Ostettu tavara ja kuitti kuljetetaan kuriirillä paikkaan, jonka asiakas määrittää pyytäessään verkossa. Mikä tahansa poikkeuksellinen vaatimus